maandag 23 mei 2011

tricot om te startenIk ben terug. Niet dat ik weg ben geweest, maar het was druk en ik had de laatste weken eigenlijk geen tijd om te naaien.
Het lentefeest is achter de rug en was een succes, we hebben ervan genoten.
Nu kan ik hopelijk de naai-draad weer een beetje oppikken.
De laatste weken maakte ik tussendoor wel nog wat tricot-lapjes op. Tricot-projecten gaan meestal snel en ik had zin in iets simpels met snel resultaat.
Eerst maakte ik een tricot shirt en legging voor Nika, ideaal om met haar jeans-rokje te combineren. Mevrouw wordt steeds meer suikerzoet en koos licht-roze met witte stippen! Een snelle Olivia applicatie erop en klaar is kees. Het shirt maakt ik hier al eens en is ideaal voor haar dikkere buikje, de legging is een laguna.
Dan maakte ik nog een zomerjurkje voor haar. De spaghettitop, maar met strikbanden in de nek. Een echt snel-klaar jurkje dus!

5 opmerkingen:

 1. Ik moet ook hoog nodig eens actief worden achter de naaimachine... maar de laatste tijd komt er steeds iets anders tussen door. Wel jammer, want ik heb ideetjes zat.

  Inderdaad lekker snel en vrolijk resultaat met deze stofjes!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke start projecten. Ik vind ze erg mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Soms heb je het druk met andere dingen toch...en dan is het des te leuker om weer te gaan naaien!Vrolijke tricootjes,zit heerlijk in de zomer!Veel succes met de rest.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk weer alles! De spaghetty jurk is echt een mooi modelletje en ideaal voor als het warm is lijkt me!

  groetjes..Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Soms is het echt wel leuk om 'ns 'n snel-klaar projectje te maken,hé.. en ideaal om terug gemotiveerd te geraken vind ik, zeker met zo'n leuk resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen