vrijdag 13 mei 2011

Maëli's derde verjaardag

Er verschijnt niet veel nieuws op mijn blogje, er wordt ook niet genaaid... Teveel andere zaken aan mijn hoofd.
Deze week was het onze kleinste meid haar derde verjaardag!Ze heeft genoten van haar dagje en ik had weer de gelegenheid om een lekkere taart te bakken. Een biscuit gevuld met witte chocolademousse en overtrokken met suikerfondant/marsepein. Voor de kindjes thuis maakte ik kikker en eendjes-cupcakes en voor de kindjes in de klas felgekleurde cupcakes.Ondertussen zijn er ook foto's bij de fotograaf getrokken van Julie en de kleintjes. Het was geen succes, ik zei het al verschillende malen, onze oudste wordt geen fotomodel, ze houdt helemaal niet van de camera! De fotograaf heeft echt zijn best gedaan, maar ze kon maar niet loskomen. Ach, het is het aandenken dat telt en hopelijk wordt haar lentefeest een leuke dag!

8 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je jongste dochter1 En toch vind ik de onderste drie fotos erg geslaagd! Vooral ook die van je oudste dochter apart.
  groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met kleine dame!! Ik vind de dames er alle drie prachtig uitzien!! Wat een snoezig en vrolijk stofje heb je gebruikt!!

  En een prachtig lentefeest gewenst!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De foto's zijn toch heel geslaagd.Zeker waar ze met hun drietjes opstaan. En waar Julie met haar hoofd alleen opstaat vind ik prachtig. De andere is iets minder ontspannen maar toch mooi. De jurkjes en rokjes zijn heel mooi geworden en hopelijk wordt haar dag ook eentje om niet te vergeten. Nog proficiat voor de jarige haar taart zou ik ook wel eens willen en kunnen maken. gr Ria (mijn vorige post op vorige berichten is niet verschenen, raar....)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er supergezellig uit allemaal en dan die lach van je kleine meid! Ik vind de foto's leuk hoor.. Prachtig met die jurk en bijpassende kleren!

  Groetjes.. Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte gefeliciteerd met de 3de verjaardag van Maëli!

  En wat een schitterende foto met je meiden. Je schrijft wel dat Julie nooit een fotomodel zal worden, maar ik vind de 3 foto's alle 3 gewoon schitterend! En de kindjes hun kledij is écht heel mooi, zo alle 3 samen!

  Hopelijk wil het weer een beetje mee op het lentefeest. Is het ook 29 mei?

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een fotomodel hoeft ook niet toch?
  Maar ik vind de twee foto's waar ze alleen op staat echt supermooi hoor!
  En natuurlijk nog van harte met de kleine meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geen fotomodel? Maar ze staat er toch héél mooi op.. vooral die foto alleen, daar staat ze zelf het beste op vind ik... Maar de kleedjes samen op de foto met alledrie vind ik dan weer mooi voor de combi...
  En hé... Evelien kreeg vandaag dat 'hoedje' ook.. ze wilde 't alleen niet opzetten :-(...
  Nog een gelukkige verjaardag voor Maëli!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ze zien er goed uit,
  proficiat aan Maëli maar ook aan de taartenmaakster!!!knap

  BeantwoordenVerwijderen