maandag 2 mei 2011

En hier is dan deel 2Nog 2 setjes voor de kleintjes. Ze zullen deze ook dragen op Julie's lentefeest. Ik heb het simpel gehouden. Voor Maëli een ballonrokje, shirtje en legging. Voor Nika een strokenrokje met spies en een shirtje. Ik had eigenlijk niet zo denderend veel stof over, de stof was minder breed dan gedacht. Daardoor waren mijn stroken niet breed genoeg en heb ik uiteindelijk een spies in de zijnaden gezet,knoopje met lintjes erop en de rok valt direct wat mooier.
Aankomende woensdag worden we bij de fotograaf verwacht, dus hopelijk krijgen jullie binnenkort een leuke foto van alle 3 met de setjes!

7 opmerkingen:

 1. Je hebt drie prachtige setjes gemaakt! De meiden zullen er prachtig uitzienn op het Lentefeest van Julie. Is dat net zoiets als communie doen?
  Groeten, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb net het antwoord op mijn vraag over het Lentefeest gelezen in je vorige berichtje (ik had daar de reacties nog niet gelezen...) Zoiets hebben we in Nederland niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een vrolijke setjes.De strijkapplicaties geven het net even wat extra's.Ik ben benieuwd hoe de fotot's worden.Bedankt voor je uitleg van het lente feest.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke setjes, ben benieuwd naar het totale plaatje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. enig!
  ze zullen niet onopgemerkt voorbijgaan.
  leuke combinaties

  BeantwoordenVerwijderen
 6. super mooi zeg!! en wat een goed idee zo'n spie in de zijnaad, ga ik onthouden!!!

  BeantwoordenVerwijderen