vrijdag 14 mei 2010

nog meer spaghetti...



Na het zien van het spaghetti-jurkje voor Elisabeth, wilden onze meisjes er ook zo eentje. Ondertussen heb ik er al eentje gemaakt voor Julie en eentje voor Nika. Voor Julie een donkerblauwe tricot met deerstar-borduurtje en rode accenten, voor Maëli een turqoise tricot met mijn favoriet vogeltjes erop! Die voor Julie ziet er op de pop echt immens uit, maar hij zit haar perfect! Ik verschiet er zelf van hoe groot ze wordt, die jurken zien er echt lang uit.
Voor Nika volgt ook nog een zomers tricot-jurkje, maar dat zal een ander modelletje zijn.

8 opmerkingen:

  1. Hier staan er ook nog 2 op het programma zonder ruche. Ze blijven altijd leuk en zitten snel ineen,hé! De turquoise vind ik de mooiste..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. die zijn echt geweldig geworden, heel mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel erg leuk geworden. Heerlijk voor van de zomer. Groeten Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke jurkjes,super!Het is een patroon van FM begrijp ik? of heb je zelf die benaming bedacht?Zal eens even gaan zoeken,want het lijkt me een grappig en vooral handig patroontje!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ohhh leuk hoor!!!
    Nu idd die zon nog :-s

    groetjes Brenda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Vicky,
    Sinds een paar maandjes kijk ik geregeld even op jouw blog, wat maak je leuke kleding voor je meiden! Deze jurkjes zijn ook weer gaaf. Als nu die zomer niet begint.. Ik kom zeker zo nu en dan even 'binnenvallen'!
    Groetjes, Silvia

    BeantwoordenVerwijderen