dinsdag 18 mei 2010

Eindelijk.....


Eindelijk ben ik erin geslaagd om nog eens iets voor mezelf te maken! Ik heb hier echt 20 lappen liggen, met allemaal een doel, maar het komt er maar niet van. Ik kan geen rust vinden zolang ik ideëen heb voor kinderkleertjes (en dat is altijd!)
Het is een tricot jurkje geworden uit de Knip bijlage van maart 2010. Het jurkje zit zalig en zal zeker veel gedragen worden. Ik ga zeker nog een shirtje in dit model maken, t'is eens iets anders dan een gewoon tshirt!
Ik weet niet wat er met die pop scheelt, ze staat ingesteld op mijn maten en toch lijkt en is ze veel dikker dan ik ben, ze kan niet kleiner, dus ik moet het daarmee doen!
Ik maakte het jurkje in maat 34 en heb aan beide zijnaden toch nog een beetje moeten afnemen. Verder heb ik de details zoals roezel en onafgewerkt naad bovenaan laten vallen, dat vond ik niet zo mooi.

9 opmerkingen:

 1. Leuk!! Lekker fleurig, staat je goed! Ik ga alleen even verzoeken of het zonnetje erbij kan komen want met dit weer lijkt het me een beetje koud om te dragen.. hoewel, legging en spijkerjasje? superhip, erg leuk!

  groetjes..Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Lekker kleurig en zomers en het model staat je heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, het staat je super mooi! Wat een gaaf stofje is dat.
  Groeten Josette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het begin is er!!!Het staat je heel goed zeg,lekker fleurig en mooi model!!Op naar de volgende!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw wat mooi het staat je geweldig!!!
  Wat een geweldige stof heb je genomen ervoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi stofje. Het staat je erg goed. Ik heb ook zo'n leuk idee voor een jurkje voor mijzelf, maar inderdaad zo lang je ideetjes hebt voor de kinderen (er komen er elke dag meer bij, ideeen dan he, geen kinderen) komt er niets van.
  Groeten Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk modelletje! En denk inderdaad dat het zalig draagt.. niet te diep ingesneden en toch heel vrouwelijk. Staat je goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een heel leuk modelletje en wat een mooi stofje heb je gebruikt. Mooie kleuren!! Het model staat je heel goed!! Je bent niet de enige die de zelf het laatst aan de beurt is. Ik heb nog steeds mijn linnen jurkje niet af. Hij staat nog steeds gezellig te hangen op de paspop...... moet ik toch eens vóór dit weekend af maken, het schijnt namelijk 22 graden te worden!!!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind de jurk echt geweldig, staat je prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen