zaterdag 21 augustus 2010

roodkapje en de boze wolf


deze stof was en is mijn lievelingsstof. Ik kreeg het lapje van mijn man voor kerst en het moest een rokje voor mezelf worden. Spijtig genoeg was de lap net te klein en bleef hij liggen. Duizend maal heb ik hem terug uit de kast gehaald, ik wou zooo graag een rokje met roodkapje erop! Uiteindelijk kon ik nog een half metertje bijbestellen zonder hoge verzendkosten of een veel te hoge prijs voor de stof. Meer had ik niet nodig, het zou toch maar een simpel a-lijn rokje worden. Helemaal gelukkig ben ik ermee. Ik heb zelfs nog wat resten over, die ga ik zeker eens in een meisjesjurkje verwerken!!

5 opmerkingen:

 1. Wat een geweldig rokje en geweldige stof!!! En wat een leuk kado van je man. Mooie kleur blauw is het ook. Echt super, dus :-).

  Groetjes, Isabelle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw wat een super leuke stof !!
  Het is een geweldig rokje geworden, staat je goed

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg gaaf geworden. Wat een geweldige stof, ik kan me voorstellen dat het j lievelingsstof is. Super!
  Groeten Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeg Roodkapje waar ga je hene...naar het bos naar het bos...!Je man helemaal zel bedacht?Heel orineel kado,en leuk rokje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat kan ik me ook heel goed voorstellen, dat dit lievelingsstof is. De kleur blauw is prachtig en het motief superleuk. Heel mooi, in zo'n simpel rokje!

  BeantwoordenVerwijderen