woensdag 25 augustus 2010

eerste najaarskleding


Ik had eigenlijk nog wat zomerjurken voor mezelf op de planning, maar aangezien het de laatste weken niet echt denderend weer is, heb ik geen zin meer om ze te maken.
Ik ben dus maar begonnen aan de najaarskleding voor de meiden. Vorige week gingen we een weekje naar de Eifel en gingen een berg patronen en stof mee ;-)
Er liggen nu dus een paar setjes geknipt klaar, dat werkt wel makkelijk.
Het eerste setje is een redondo en een olifanten-shirt uit een oudere Ottobre. De redondo is gemaakt in een soort kreukstof die ik kocht voor 1 euro op de markt in Utrecht. Super snel klaar met de overlock, de naden aan de buitenkant. Het effect is echt heel erg leuk en de rok staat Julie super! Het shirt heeft hele lange gerimpelde mouwen (olifantenslurfen)en is gemaakt uit de tricot van super4kids waar ik een half jaar moest op wachten. Versierd met band en borduur uit het affentheater van huups.

5 opmerkingen:

 1. Wat een plaaaaatje!!! Echt schitterende combinatie!! De stoffen, de knopen, de borduur, het klopt allemaal bij elkaar, zo mooi. En je dochter is er ook blij mee zo te zien :-).

  Groetjes, Isabelle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super! En helemaal geweldig dat de stof zo goedkoop was en nu zo'n geweldige rok is geworden. Het staat je dochter erg leuk.
  Groeten Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super combi zeg!! Het klopt gewoon. En wat een geweldige tricot! Ik ben helemaal weg van paars, dus ik ben een fan!

  Groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie tricot en een leuk model. Staat wat stoerder vind ik, ideaal voor het eerste leerjaar :-)

  BeantwoordenVerwijderen