woensdag 4 december 2013

Een turnpak voor Mega Mindy

Maëli wou ook een turnpak, en het moest een echt zijn met glitter. Ze is en blijft een kleuter, dus 90 euro uitgeven voor een turnpak vond ik erover. Ze ging mee naar de stoffenwinkel en mocht zelf kiezen. Eerst koos ze een mooie koningsblauwe verlours, maar toen viel haar oogje op een donkerroze glansstof. De eerste rol vloog aan de kant, roze moest en zou het zijn. De dame naast me stond te glimlachen en vroeg of ze mega mindy was. Gelukkig mocht ik combineren met zwart, dat zwakt de boel een beetje af. Het is het tweede turnpak dat ik maak en het lukte al veel beter dan de vorige versie. Ik maakte er ook een zwart turnbroekje bij en plaatste er wat hotfixsteentjes op. Het patroon is een balletpakje uit een oudere Ottobre, maar wel redelijk aangepast. Dan nog een trui voor Mega Mindy. Ze zag foto's terug van toen ze anderhalf was en wou graag nog eens dezelfde trui. Geen probleem, ik vond het zelf altijd een hele leuke trui, enkel de basiskleur van de trui werd paars aangezien ik die nicky nog op voorraad had. En paars-rood is ook een hele mooi combi! Het patroon is Jule van farbenmix. En dan nog een fleece voor Julie. Een pellworm van Farbenmix, redelijk saai gehouden, de jongedame vindt het al gauw te druk, zo'n tekst achteraan mocht nog wel. De fleece komt van Strass en is echt een mooie stof. Geen foto's op model, ik kan haar niet meer goed strikken om er eentje te trekken.

4 opmerkingen:

 1. Wat heb je weer stuk voor stuk mooie dingen gemaakt! Het turnpak is echt heel mooi geworden (ook al is het roze ;-) )Maar ook de Jule en de Pellworm (en vooral deze laatste) zijn heel mooi. Die pellworm zou hier ook nog in de smaak vallen bij de jongste 2! Heel mooi!

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi , Vicky !
  Ik heb helemaal geen probleem met roze ; gaat vanzelf over, die roze periode. De Jule ken ik niet zo goed ; maar het ziet er een grappige trui uit. En de Pellworm zal vermoedelijk tot op de draad versleten worden : zo'n toffe , zacht trui wil je toch elke dag aan. Slim van je om een rits te gebruiken. Ik maakte de Pellworm al eens met knopen (ben geen ritsfan) ; maar knoopsgaten in fleece is ook geen makkie.
  Grtjs
  Mia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig allemaal! maar het turnpakje vind ik echt TOP! Het ziet er zo netjes uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. die trui is superleuk, soms wil ik een borduurmachientje

  BeantwoordenVerwijderen