woensdag 6 november 2013

Lang geleden...

Nu is het echt heel erg lang geleden dat ik blogde. Er is veel gebeurd het afgelopen half jaar, onze tijd ging grotendeels uit naar het behoud van het schooltje van onze kinderen, vandaar weinig blogtijd. Ik naaide wel nog redelijk wat, maar het ontbrak me aan de moed om dan ook nog eens foto's te trekken en een berichtje neer te pennen. Nu is het eindelijk iets rustiger. Ik start gewoon met het tonen van de herstkleertjes. Eerst en vooral een verjaardagsjurkje voor Nika. Die werd op 23 september 7 jaar! Ze koos een jurk in een flanelachtige bloemenstof van strass. Het patroon komt uit een hele oude ottobre, is eigenlijk redelijk wijd, maar door een striklint in de taille valt hij toch mooi!
Dan nog een coltruitje voor Nika in een wondermooie olifantentricot.
En om dit bericht af te sluiten een setje voor Julie. Het shirt is een simpele rode mareen, het rokje is een zsazsa alijntje met knopenlijst vooraan. de kleuren spetteren ervan af, maar Julie vond dit nog OK en belangrijk ze heeft het setje al veel aangetrokken.

4 opmerkingen:

  1. mooi, leuke stofjes
    staat Nika goed, de set voor Julie vind ik ook mooi en het truitje met de olifanten is te gek, dat zou ik hier ook nog verkocht krijgen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie collectie, Vicky....en de olifantentrui is echt de max !

    BeantwoordenVerwijderen