woensdag 2 mei 2012

Roxy en co

Na wat tussenseizoenkleertjes en de noodzakelijke saaie shirts/jeansbroekjes ben ik dan toch begonnen aan wat leuke zomerkleertjes. Voor Julie een roxy in maar 122/128, de stof hiervoor kocht ik al een hele tijd geleden, voor mijn doen wat fletse kleuren, maar ik moet toegeven, dit zijn wel haar kleuren: waterachtige kleuren. Ik had in mijn uitgebreide stoffenvoorraad wel niet denderend veel stoffen om hierbij te combineren, daarom heb ik het redelijk simpel gehouden, niet slecht misschien... Voor Maëli toch lekker veel kleur. Ik vond dit echt een stofke voor haar. Heel erg druk, vandaar een simpel overgooiertje uit Ottobre. Echt een jurkje voor kleine meisjes....

12 opmerkingen:

 1. Wat een leuke jurkjes! Heerlijk he om dit weer te naaien! ondanks de wat 'saaiere' kleuren vind ik het bovenste jurkje wel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie 'retro'achtige Roxy. Super leuk,weer eens iets heel anders,en het fleurige kleine jurkje..tja ook gewoon een snoepje,leuk modelletje! Nu op naar het zonnetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allebei erg mooi! De kleuren van de Roxy vind ik erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Allebei heel verschillend maar wel mooi. Staat de meiden leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit zijn twee originele , vrolijke jurkjes. Eens iets anders dan we van jou gewend zijn rood....stipjes...)maar erg mooi.
  De dames zien er picobello uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het zijn allebei mooie jurkjes en de combinatiestof is er toppie bij hoor. Het kleine jurkje vraagt idd een simpel model en daar ben je in geslaagd. Enne uw kleine meisjes worden groot hé.
  gr ria

  BeantwoordenVerwijderen
 7. dat staat Julie toch goed die kleurtjes, ook het andere kleedje is een geslaagde stof/patrooncombi. Roxy is hier ook nog steeds favoriet.
  Nu moet het echt wel schoon weer worden hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een leukerd die roxy moet die ook maar eens uit de kast vissen denk ik
  en dat fleurige jurkje voor de jongste roept om zomer

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow erg mooi allebei! De roxy vind ik helemaal super!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige roxy. Die kleuren staan je dochter inderdaad prachtig. En dat andere jurkje is ook lekker vrolijk geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk vind ik dat, als stofkleuren die je op het eerste gezicht niet zo aanspreken in een kledingsstuk ineens helemaal `kloppen'! Kies zelf ook steeds standaard rood-roze voor de meiden, maar als ik deze Roxy zie krijg ik ook zin om eens iets blauw-groens te proberen, erg mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen