dinsdag 15 maart 2011

Xenodie en kerstin


Ook ik heb de elodie en Xenia gecombineerd. Ik vind het allebei erg leuke patronen en de combinatie ervan is super!
De stof komt van Strass en is echt heel licht, je kan er een beetje doorkijken. Eigenlijk had ik er beter een onderrok bij gemaakt, maar met een legging lukt het ook. Compleet andere kleuren dan iedereen gewoon is van me, maar Julie vindt het heel erg mooi. Voor erbij maakte ik een witte kerstin uit tricot (ook van Strass). Die is achteraan versierd met een matroesje in strasssteentjes, maar daar heb ik geen foto van aangezien de batterijen het begeven hadden...
De jurk is gemaakt in maat 122/128, maar ik heb toch nog wat van de zijkanten moeten wegsnoeien, Julie zit eigenlijk tussen 110/116 en 122/128.

6 opmerkingen:

 1. Inderdaad heel ander kleurtjes als gebruikelijk!!Maar het staat haar heel goed,en leuk geworden al die patronen mixjes.Hi hi snoeien doe ik in de tuin.geinig die uitspraken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het eerste wat ik dacht toen ik het fototje op mijn bloglijst zag: Hè?! Blauw?! ;-) Maar hij is erg leuk geworden hoor!

  Liefs Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. en dadelijk een danspasje bij!ze is zeker content,staat haar heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zie de Xenodie steeds vaker voorbij komen op allerlei blogjes, leuk patroontje zo. Jouw blauwe versie vind ik erg leuk! gr Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had dat ook toen ik het jurkje zag
  " blauw??" Maar het is een prachtig jurkje geworden en deze kleur staat haar ook heel mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super, en heerlijk eens een blauw kleurtje! Het staat haar super.
  Groetjes Renate

  BeantwoordenVerwijderen