zondag 6 maart 2011

nog een winona en shirtje


Deze keer voor Nika. Een Winona in een suikerzoete babyrib. Het voordeel van deze babyrib is dat hij op een koude zomerdag ook kan gedragen worden, de kleuren zijn eigenlijk zomers. Het shirtje is een wikkelantonia, ook met korte mouwen aangezien die kant van de kast moet bijgevuld worden en de lange mouwenkant niet!
De broek moet wel nog gezoomd worden, mevrouw is nog steeds geen fan van broeken (alhoewel ze die moet dragen als ze turnen heeft op school)en is dus niet gewillig om te passen. Vandaar dus ook geen foto op model ;-)

5 opmerkingen:

 1. heel mooi, mijn dochter zou het meteen willen hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een superleuk setje!!! Wat een heerlijke kleuren, laat het voorjaar maar komen.
  Heeeel toevallig pakte Evelien vanmorgen een blauwe, ja echt waar, een blauwe Winona uit de kast met de mededeling die wil ik aan.... En erop een rood-wit gestreepte trui met vuurtoren! Er is hoop voor onze jurkendametjes!!!! En deze is Roze! Ik zeg er altijd bij dat er een rok zit aan deze broek en dat het zo handig met spelen en fietsen ;-).

  Groetjes, Isabelle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke set! Heel mooi die afwerking met het bandje en je label!

  groetjes.. Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg mooi setje,de broek blijft een grappig modelletje,en er zit toch nog een rokje op,misschien dat dat je dochter over kan halen 'm met plezier te gaan dragen!Het wikkelshirt vind ik ook erg grappig,vooral het bandje zo verticaal erop gestikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vicky,
  Zoals we van jou gewoon zijn : véél kleur en véél rood ! Het is een mooie set !
  Ik vind voornamelijk de Antoniaversie heel geslaagd !Leuk : dat wikkelmodel !

  En wat jurkjes-broekjes-rokjes betreft : madammeke wil alleen maar jurken aan ! Voor de turnles moet de broek 'smal' zijn...dus de keuze is klein. Mijn dochter kocht een paar goedkope jeans voor haar voor de turndagen...

  BeantwoordenVerwijderen