dinsdag 8 juni 2010

FelizzzzzzzzzzzzzIk hou erg van dit patroon. Het is wel wat meer werk dan een simpel jurkje, maar het is toch zo'n fantastisch draai-jurkje!
Allemaal stenzo-katoentjes in rood-roze, ik was helemaal gek van deze stoffen en heb dan ook alle mogelijke versies gekocht die er aan dat kraam beschikbaar waren ;-)
Versierd met ruches achteraan en onderaan en 1 simpel borduurtje erop! Julie is er helemaal blij mee. Normaal hou ik niet van lange jurken, maar voor een Feliz mag dat en dan kan ze hem volgend jaar nog eens dragen!

9 opmerkingen:

 1. Het is inderdaad een plaatje van een jurk. En al die stofjes zo mooi bij elkaar, perfect!! Ik zou ook alle bij elkaar passende stofjes gekocht hebben, kan je lekker uitleven met combineren!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een superjurk is het geworden,prachtige kleuren!!en ze is er zichtbaar blij mee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het staat haar héééééél goed en ze straalt van geluk. Het lange werk was toch de moeite waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal geweldig! Wat een mooie stoffen. Het staat haar super.
  Groeten Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gewoon weg heel mooie .
  (zowel dochter als jurk!)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig! Hele mooie stofjes ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige jurk! Als je het leuk vindt: op mijn blog staat een bericht waarin je een link kunt plaatsen naar iets wat je zelf gemaakt hebt. Dat kan een blogbericht zijn of een foto uit je Flickr-album bijvoorbeeld. Als je het leuk vindt ben je van harte welkom om een link te plaatsen!

  Groetjes,
  Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi! Ontzettend bedankt voor het plaatsen van de leuke foto op mijn blog. Als je nog eens iets wilt plaatsen: vanaf nu kan dat elke zaterdag. Je bent van harte welkom!
  Groetjes, Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen