donderdag 29 april 2010

spaghetti-jurkje en redondo
Het laatste jurkje voor Elisabeth is eindelijk af. Ik maakte eerst een Olivia in deze stoffen, maar vond het model in zo'n klein maatje helemaal niet mooi vallen.
Vandaar een spaghetti-jurkje in blauw-witte stippen, afgewerkt met rode accenten en een velourtje van bij Michas. Ik heb hier al direct een bestelling van Julie en Nika die ook zo'n jurkje willen!
Dan maakte ik nog een redondo voor Nika. Ze wou een rokje met vlindertjes en bloemetjes en deze stof kocht ik bij het kraam van Ria in Utrecht. Ik vind het nogal moeilijk om het rokje mooi op foto te zetten. Ze is er in elk geval tevreden over en is vooral blij dat het mooi kan zwieren ;-)
Eigenlijk vind ikzelf het model mooier passen bij Julie, voor Nika is het tulip-rokje nog steeds het beste model!

7 opmerkingen:

 1. Het spaghetti jurkje is echt een leukerd,super!!!!de rok is inderdaad wat moeilijk om zo over te oordelen,maar het zwiert in ieder geval heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Redondo is hier mijn favoriet. Zit heel snel ineen en je kan er lekker mee zwieren.
  Het spagettijurkje.. vanwaar komt het patroon? Leuk voor in de zomer. Zo eentje zou ik voor Jente ook nog wel willen maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Marijke: het spaghettitopje/jurkje is een ebook van farbenmix!!!

  gr
  vicky

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, dan ga ik straks eens zien om 't te bestellen! Heb er 'n stofje voor er wel geschikt voor is denk ik..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk! Ik zie ons Elisabeth er rondhuppelen (allé, voorzichtig stappen) in haar spaghetti-jurkje. Thanks Vicky voor al die mooie kleedjes! En volgende week is het pastijd :-)
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen