vrijdag 19 maart 2010

rood-roze BeaVorig jaar maakte ik een Bea voor Julie in nicky velours. Deze trui wordt echt heel veel gedragen, ideaal niet te dik. In de zomer voor de frissere dagen en in de winter is dit het enigste wat ze als trui wil dragen, de rest is te dik. Nu wou ik voor Nika ook een exemplaar. Liefst eentje wat ze met het grootste deel van haar andere kleertjes kan combineren. Aangezien de kasten hier nogal gevuld worden met roze en rode kleertjes heb ik ervoor gekozen om een lap rode nicky te combineren met fuchsia. Het borduurtje is uit de Little Miss Kitz reeks.
Nika is nog maar 3 jaar, maar heeft nogal een uitgesproken mening. Ze vindt de trui niet mooi en wil hem niet dragen!!! Gelukkig knipte ik de mouwen lang genoeg, Julie heeft er dus nog een trui bij en zij is er wel tevreden mee! Terug een les geleerd, de volgende keer vraag ik niet meer wat Nika ervan vindt, ik leg hem gewoon in de kast en dan zal ze hem wel dragen (hoop ik ;-))

4 opmerkingen:

 1. Prachtig trui geworden!!
  Ja die kleine dames weten al precies wat ze willen.
  Wie weet is het volgende week weer anders en wil ze hem toch nog aan:)
  Gewoon niets meer vragen en in de kast leggen, doe ik ook en dan wil ze het wel aan.

  Groetjes Arjanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ontzettend leuke Bea! Misschien als Nika ziet dat Julie hem draagt dat ze hem dan ineens wel aan wil ;-) Niets veranderlijker dan een peuter!

  Liefs Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi. Die puntkap is echt prachtig. Waar kan ik het patroon vinden?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ tinke: de patronen van farbenmix kan je kopen bij farbenmix zelf of bij patronenwinkel.nl of naaipatronen.nl
  gr
  Vicky

  BeantwoordenVerwijderen