zondag 30 augustus 2009

Zwart-wit


Eigenlijk vind ik zwart geen leuke kleur voor onze kindjes... maar vorig jaar kocht ik in een opwelling de zwart met witte ballen nicky en ik wou daar nu toch eens iets mee doen. Het is een Antonia voor Julie geworden, de mouwen in zwart-witte streep; Wel een maatje groter dan normaal omdat nickyvelours toch wat dikker is. Hierbij maakte ik een Ivy in maat 110/116 . De stof is een zwarte babyrib gecombineerd met nog een restje van de zwarte matroesjesstof. De versiering is zeer matig omdat ik deze broek ook een beetje als basisstuk wil hebben. Nu nog leuke laarzen gaan kopen en madam is gezet!!

5 opmerkingen:

 1. Ik vind het heel erg leuk geworden. Zelf hou ik van basisstukken en dit zou precies in mijn straatje passen. De versiering maakt het "jou". Ik zie zoveel Ivy's dat ik begin te twijfelen of het ook iets voor mijn dochter zou zijn.

  Groetjes, Jessica

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een supermooi setje. Ik heb ook lang geaarzeld over zwart bij kleine meisjes, maar in combinatie met een fleurig kleurtje staat het toch wel erg leuk. Ik vind de nickey geweldig en de Ivy heel praktisch, erg leuk met laarsjes idd :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel leuk!!! die nicky is dan ook geweldig mooi! echt een leuk setje, ook al ben ik ook meer van de felle kleurtjes dan van zwart voor groot en klein hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. geweldig leuk,en tja zwart is echt mijn kleur,maar voor kids ligt dat meestal wat anders natuurlijk,maar zo gecombineerd met die felle kleurtjes is het een hele mooie set.
  groetjes emilie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige set geworden!
  Ik moet ook erg wennen aan het zwart voor kleine kinderen maar je ziet het deze winter veel en als ik eerlijk ben vind ik het wel mooi staan, zo opgeleukt met o.a. boduursels maak je er toch iets vrolijks van.

  Groetjes Arjanne

  BeantwoordenVerwijderen