woensdag 17 april 2013

voorbode van de lente

Ik vind het weer echt vreselijk, trek me op aan de luttele dagen dat we al wat zon kregen. Ik ben een echt zonne-mens en vind dat ik nu al veel te lang moet wachten. Enfin, dit weekend kregen we toch een prikje en vandaag blijkbaar ook... Ik begon al een beetje aan lente-kleertjes, maar niet overtuigd. Voor Maëli maakte ik een ottobre-overgooiertje (weeral, maar ik ben tevreden van dit model en haar versie van vorig jaar wordt te klein), zij zal dit jurkje ook dragen op Nika haar lentefeest, ik heb besloten om ze deze keer gewoon elk een nieuwe jurk te geven en niet meer alles op elkaar af te stemmen zoals bij Julie. OOk voor haar een tricot-jurkje, niet omdat het moest, maar omdat ik de tricot zo leuk vond en het shirtendepartement al overvol ligt ;-) In een wondermooie hans en grietjes-tricot En dan al 2 kortemouwen shirts voor Julie en Nika. De grijze strik hangt er maar slapjes bij, die strepentricot is hier een beetje te slap voor. Zo, de jurk voor Nika haar lentefeest is ook al af, foto's volgen later.

9 opmerkingen:

 1. Jij bent goed bezig, Vicky !Het zijn leuke jurkjes en shirtjes.
  En wees gerust : zelfs de niet-zonaanbidders (zoals ik ) zijn die regen en die wind en die kou hartsgrondig beu. Geef mij maar een blauwe lucht ; windstilte en een 20 ° ; dan ben ik supertevreden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat een leuke jurkjes!
  Welke Ottobre staat dat eerste modelletje??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauh wat vrolijk allemaal! Zo haal je het zonnetje vast in huis;) Wat een gezellig model shirtjes,erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh leuk zeg! Lekker vrolijk! De lente mag voor mij nu ook wel blijven hoor.. We hebben het zonnetje allemaal hard nodig!

  Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie jurkjes/shirtjes en de stofjes zijn ook schitterend. Hopelijk blijft het nu toch beter want idd iedereen heeft het hard nodig.
  gr ria

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke jurkjes en shirtjes heb je gemaakt. Lekker vrolijk. Van mij mag de lente nu ook wel blijven hoor... en lekker lang ook!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtig setje voor Maëli! Echt heel mooi, maar ook het andere jurkje en de shirtjes zijn weer heel mooi geworden. Gelukkig wordt het weer nu geleidelijk aan wat beter.

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Miss Frodo: het jurkje komt uit Ottobre 3/2011, er staan 3 versies, ik maakte hem al een aantal keer, het is telkens een succes!

  gr
  Vicky

  BeantwoordenVerwijderen