dinsdag 23 oktober 2012

Ottobre 4/2012

Deze Ottobre was voor mij een succes-verhaal. Ik kijk nu kritischer dan vroeger en koop Ottobre niet meer zonder een grondige inspectie, ik heb al zoveel patronen... Maar deze sprong eruit. Ik maakte recent 3 patronen op rij uit dit boekje. Het vestje Roxy Royal in nicky velours voor Julie.
Voor erbij een minirokje, Spinning Around, in rode rib. Een basisstuk want zulke rokjes in jeansstof worden hier tot op de draad versleten.
En dan nog het shirtje met rits 'Autumn Forest'. Als ik de kinderen van haar klas zie lopen, begin ik wel het gevoel te krijgen dat ik haar te kinderachtig kleed, maar zolang ze niet klaagt, doe ik voort. Ze draagt nog steeds met plezier mijn keren.
Met de resten van de nicky velours maakte ik ook nog een amelie voor Maëli. Het borduurtje is niet super geslaagd erop, maar het kan er nog mee door

6 opmerkingen:

 1. Mooi hoor, ziet er ook netjes uit! en lekker warm..nickey velours is hier ook favoriete stof.

  groetjes, Elske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi hoor, te kinderachtig...wie zal het zeggen, met het zwart erbij is het toch goed voor haar leeftijd, 'k zal het straks eens aan de specialist ten huize laten zien, ik weet al wat ze zal zeggen(-;

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kleurrijk en goed gecombineerd !
  Heerlijk als ze Nicky willen dragen...
  Hier ga ik het nog eens proberen met een tuniekje....hopend op wat meer succes .

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kledingstukken heb je gemaakt, je gebruikt altijd mooie frisse kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooi en lekker fleurig. En mijn criterium is ook: zolang ze het zelf niet vraagt ga ik haar niet "minder fleurig enz" kleden. Ze vindt het zelf zo mooi en als ik reactie van andere kindjes zie, zij ook hihi. Ik vind net dat kindjes te vaak als minivolwassenen aangekleed worden. Dus gewoon naaien wat zij nog mooi vindt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf stofje he! Ik maakte er net een leuke sweater van! Heerlijk zacht ook!

  BeantwoordenVerwijderen