maandag 20 februari 2012

nog wat wintersMeestal begin ik in januari aan de lentekleertjes, maar door de koude temperaturen had ik hier echt geen zin in. Wij gingen naar stoffenspektakel in de vrieskou en ik kwam dan ook buiten met veel winterse stoffen en uiteraard alle bijhorende ideëen en plannen. Een aantal moest ik wel uitvoeren, anders kwam de stof in de kast terecht en werden de plannen volgende winter herzien.
Ik maakte een tricot jurk voor mezelf, model watervalhals uit de Knipmode, voor de rest, recht en simpel, dat draag ik het liefste.
Ik naaide ook nog eens een poncho, Nika draagt ondertussen dit exemplaar en Julie wou er terug eentje. Hier wordt dat veel gedragen om snel even naar de dans- of turnles te gaan...En dan nog een zwemtas voor Julie, uit een gecoate katoen die ik ook van spektakel meebracht

7 opmerkingen:

 1. Wat en mooie dingen allemaal, maar vooral die jurk. Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk jurkje zeg!Staat je goed,mooi stofje. De poncho ziet er heerlijk warm uit,ideaal om snel aan te trekken,En de zwemtas is uniek en erg handig! Nu wel naar de voorjaarskleding?!;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige dingen zeg! de jurk staat je geweldig!!!
  Ik ben zo druk met allerlei knutsels, dat de kleding plannen blijven liggen... zo jammer eigenlijk, vooral als ik dit allemaal zie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke jurk, mooi model en staat je goed. De poncho en tas zijn ook super mooi!! Hier beginnen de voorjaars kriebels een beetje te komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Drie geslaagde projecten !
  Het jurkje (mooi stofje, zeg !) staat je erg goed.
  En de grappige poncho lijkt me bijzonder handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Vind de jurk vooral erg mooi! Ik heb ook nog niet veel zin in zomerdingen naaien, maar echte winterdingen lonen ook niet meer he...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heb je een patroon van de poncho?
  Ik zou graag eentje maken voor mijn dochter in maat 86/92.
  Alvast bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen