woensdag 10 juni 2009

smock topje

 


Ik wou het nu toch persé eens proberen.... ik had smocken al zo lang uitgesteld en zo moeilijk kon dat nu toch niet zijn.
Dus een topje naar eigen patroon (hihi veel patroon is er niet aan, 2 rechthoekige lappen aan elkaar gestikt) in een aqua blokjesstof afgewerkt met rode stipjesstof. mijn favoriete kleurencombinatie!!!!
De borduurtjes zijn weerom het zwergenpaar van Luzia.
Julie wou hem direct niet meer uitdoen alhoewel het al de hele dag aan het regenen was en het nu toch niet zo zomers was vandaag!!! Ik ga de bandjes wel nog wat inkorten, ik vind ze net te lang...
Posted by Picasa

4 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend leuk topje en wat staat het mooi. Knap hoor dat smockwerk, dat is best lastig om te doen vind ik. De borduurtjes zijn ook erg mooi en het label maakt het natuurlijk helemaal af!

  Groetjes, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een liefie, mooie details die borduurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem ook prachtig geworden, mooie kleuren. Leuk dat dwergenpaar er zo op . En dat smocken wil ik ook nog een keer proberen! Was het lastig om te doen? En heb je het met elastiek als onderdraad gedaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Isabelle: dat smocken is echt niet moeilijk hoor. Ik heb op sancho beschreven hoe het werkt. Echt eens proberen, op een uurtje heb je een topje!

  BeantwoordenVerwijderen