woensdag 30 juni 2010

een roxy voor Zoë


Ik kreeg dankzij mijn blogje de vraag van iemand om 2 jurkjes te maken. Super, dan kan ik nog wat meisjeskleding maken, onze meiden hun kasten hangen vol en je kan niet blijven vullen hé!
Het eerste jurkje is een roxy in maat 110/116. Gemaakt in stenzo-stofjes en voorzien van een roezel onderaan! Julie speelt even model, ze heeft dezelfde maat als Zoë.
Nu nog hopen dat de mama tevreden gaat zijn...

vrijdag 18 juni 2010

1 metertje tricot...



resulteert in een shirtje en spaghettitop voor mezelf. Het shirtje is hetzelfde patroon als deze jurk en de spaghettitop komt uit een Ottobre Woman van vorig jaar. Zo heb ik weer 2 leuke basisstukken bij in mijn kleerkast!

dinsdag 8 juni 2010

Felizzzzzzzzzzzzz



Ik hou erg van dit patroon. Het is wel wat meer werk dan een simpel jurkje, maar het is toch zo'n fantastisch draai-jurkje!
Allemaal stenzo-katoentjes in rood-roze, ik was helemaal gek van deze stoffen en heb dan ook alle mogelijke versies gekocht die er aan dat kraam beschikbaar waren ;-)
Versierd met ruches achteraan en onderaan en 1 simpel borduurtje erop! Julie is er helemaal blij mee. Normaal hou ik niet van lange jurken, maar voor een Feliz mag dat en dan kan ze hem volgend jaar nog eens dragen!